Het aftellen is begonnen! Een volledig autonome constructie binnen 10 jaar…

“De laatste jaren heeft er een explosie van technologieën plaatsgevonden die hun weg naar de bouw hebben gevonden, waaronder cloud software, drones, augmented reality (AR), virtual reality (VR), IoT, pre-fab constructie en andere. Hoewel het onmogelijk is om een exacte tijdslijn te voorspellen wanneer deze allemaal mainstream zullen worden, heeft Unearth een goede ruwe schatting  gemaakt voor wanneer deze technologieën zullen worden toegepast door grote aannemers…” Lees hier het hele stuk

Het is naïef om te denken dat dit niet gaat gebeuren. Toch speelt er naast de technologische volwassenheid nog meer om dit mogelijk te maken. Niet de technologie, maar de mensen zorgen voor een echte blijvende verandering.

Natuurlijk kunnen de eerste pilot projecten gestart worden om de volwassenheid van de technologie aan te tonen. Enkel om een ware verandering teweeg te brengen, hebben we zogeheten kantelaars nodig, zoals hoogleraar transitiekunde Jan Rotmans in tegenlicht toelicht.

Enkel als we de werelden van technologie en de mens bij elkaar weten te brengen gaat dit gerealiseerd worden. Persoonlijk vind ik het gaaf om te zien dat we binnen Mourik hier dagelijks aan werken. Dit maakt mij trots en geeft mij vertrouwen in onze toekomst.

Innoveren doen we samen. Doe jij mee aan het Mourik van morgen? 

Mourik wil voorop lopen met innovaties voor de industrie en infra. Maar alleen samen kunnen we echt het verschil maken voor onze klanten. Nu en in de toekomst. Op het innovatieblog vind je alles wat te maken heeft met innovatie bij Mourik. We nodigen je graag uit om mee te denken en mee te praten, want innoveren doen we samen!

Meer weten over innovatie bij Mourik en meedoen aan het Mourik van morgen? Volg het innovatieblog! Klik dan op “Volg” rechts onderin je scherm!

The Future is Ours. Imagine what`s Next!

One comment

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: