Wanneer weet je dat een technologie volwassen is geworden?

Het is een van de pijlers om innovatie succesvol te maken. Wat is de stand van een technologie? Hoe weet/meet je dat? Wanneer is het “volwassen” punt bereikt? Persoonlijk ervaar ik dit als complex om hier de antwoorden op te geven. Deze vragen houden mij geregeld bezig. Toen kwam ik op een dag het onderstaande filmpje tegen en werd simpel bevestigd waar misschien wel echt om gaat…

Misschien is het antwoord wel, als de toepassing van de technologie voldoende impact heeft. Hier gaan we volgende jaar weer keihard aan werken 😉

Fijne dagen.

Groet Pim

Innoveren doen we samen. Doe jij mee aan het Mourik van morgen? 

Mourik wil voorop lopen met innovaties voor de industrie en infra. Maar alleen samen kunnen we echt het verschil maken voor onze klanten. Nu en in de toekomst. Op het innovatieblog vind je alles wat te maken heeft met innovatie bij Mourik. We nodigen je graag uit om mee te denken en mee te praten, want innoveren doen we samen!

Meer weten over innovatie bij Mourik en meedoen aan het Mourik van morgen? Volg het innovatieblog! Klik dan op “Volg” rechts onderin je scherm!

The Future is Ours. Imagine what`s Next!

(Over echtheid, impact en realiteit gesproken… Een optreden van de toen al 16 jaar eerder overleden rapper 2Pac als een hologram)

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: