Het cluster dat zeker niet vergeten mag worden! Nummer 8: Atmosphere Improvers

A rescue boat evacuates people from the rising waters of Buffalo Bayou following Hurricane Harvey in a neighborhood west of HoustonDe afgelopen week hebben we in het Amerikaanse Houston weer gezien wat er kan gebeuren door het extreme weer van de laatste jaren. De vraagt laait dan altijd op of dit resultaten zijn van de klimaatverandering en temperatuurstijging. Het is heel ingewikkeld om daar genuanceerde antwoorden op te geven. Wel kan er bijna met zekerheid gesteld worden dat dit soort effecten veroorzaakt worden door de toenemende hoeveelheid CO2 en andere broeikasgassen in de lucht.

Klik maar eens door de grafiek op deze website

Wij willen toegevoegde waarde creëren voor leefomgeving. Nu en in de toekomst. Dit betekent eveneens dat we bewust bezig moeten zijn om de luchtkwaliteit te verbeteren en de uitstoot van broeikasgassen drastisch te reduceren. Chris, Cora en Michel, het team van het cluster Atmosphere Improvers, onderzoeken hoe de bijdrage van Mourik zo optimaal mogelijk kan zijn, binnen de werkzaamheden die wij verrichten.

In de toekomst kunnen wij hier natuurlijk nog ontzettend veel aan doen. Ook vandaag wordt hier al aan gewerkt. Neem bijvoorbeeld de emissiebeperkende middelen die wij inzetten bij onze petrochemische opdrachtgevers. Dit willen we doorzetten voor de (binnen)scheepvaart om ook daar dezelfde problematiek tegen te gaan.

Vopak

Dit zijn enkele initiatieven waarmee wij bijdragen. Dit kan natuurlijk altijd beter. Wij willen deze bijdrage daarom ook vele malen groter maken. Zouden jullie hier met ons mee willen optrekken? Gezamenlijk, als echte Atmosphere Improvers!

The Future is Ours!Clusterkoningen 2

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: