Vandaag stellen we voor: Cluster 7 Mobility Enablers

Mobiliteit. Hebben we het dan alleen over wegen? Horen waterwegen hier ook bij? Of gaat het juist om het verkeer? Wij zien mobiliteit als alles wat ons faciliteert om van A naar B te komen. En dat willen we natuurlijk zo efficiënt, veilig en duurzaam mogelijk realiseren.

Als aannemer zijn we hier zichtbaar en continu mee bezig. We bouwen bijvoorbeeld wegen, reviseren bruggen en sluizen, plaatsen tijdelijke verkeersmaatregelen, onderhouden snelwegen en verbeteren de dijken in Nederland.

Neem onze dijkverbeteringsprojecten, in het bijzonder het project Kinderdijk-Schoonhovenseveer (KIS), dat nu in de laatste fase is.  Het uiteindelijke doel van dit project is natuurlijk dat omwonenden de komende decennia droge voeten houden en daardoor in staat zijn om naar werk te rijden, familie te bezoeken, boodschappen te doen, enzovoorts. Kortom: mobiliteit behouden en verbeteren… Mobility Enablers.

Afbeelding1

Jaap, Robert en Jan-Co zijn als toekomstmakers druk in de weer om op het gebied van mobiliteit in kaart te brengen hoe de wereld van morgen eruit gaat zien. Dit zal bepalend zijn voor hoe wij mobiliteit blijven verbeteren met alle veranderingen die op ons af komen. Het Kennis Instituut Mobiliteit (KIM) heeft voor de ontwikkelingen van elektrisch rijden al een helder toekomstbeeld gepositioneerd.KIMGekscherend, maar misschien ook wel realistisch; hoe gaan wij om met mobiliteit als het toekomstbeeld van het KIM en bijvoorbeeld de plannen van een visionair als Elon Musk werkelijkheid worden? Wat wordt onze rol dan? En wat moeten wij vandaag doen om morgen deze werken te kunnen maken?

Dit soort kwesties zijn onze Mobility Enablers aan het ontrafelen!

Clusterkoningen 2

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: