Numéro 3! Uptime Maximizers

Dit innovatiecluster kunnen we als Mourik-organisatie zelf al vullen met tal van voorbeelden. Hoe zorgt Traffic & More voor een zo kort mogelijke wegafsluiting? Wat doen de mannen van Mourik Global om zo snel mogelijk een catalyst exchange uit te voeren? Hoe lang heeft Mourik Limburg nodig om een portaal te herstellen?

Deze activiteiten doen we voornamelijk om alles weer ‘up and running’ te krijgen. De doorstroming van het verkeer loopt dan weer als vanouds. De reactor kraakt weer optimaal. De matrixborden adviseren weer perfect een snelheid van ‘50’.  Kortom Uptime Maximizers!

3

Al deze ontwikkelingen en kansen voor Mourik worden door het clusterteam van Dirk-Jan, Joost en Stefan nauwlettend in de gaten gehouden. De bovenstaande voorbeelden spreken natuurlijk al tot verbeelding. Kijken we breder dan onze eigen organisatie, dan zien we eveneens mooie ontwikkelingen plaatsvinden. Laten we het meest sprekende voorbeeld van Uptime MAXimizers eens tonen!

Uptime is cruciaal voor het podium!

Zien jullie nog andere sprekende voorbeelden die voor ons betekenisvol zijn?

Clusterkoningen 2

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: