Update: The Next Steps van onze AR-training

Zoals in een eerdere blog beschreven zijn we door aan het ontwikkelen met de augmented reality applicatie voor industriële trainingen. Afgelopen vrijdag hebben we samen met TCC en onze Saoedische partner Anabeeb vorm gegeven aan de eerste augmented reality (AR) training voor industrieel personeel.

We zien veel toegevoegde waarde van AR tijdens het doorlopen van de Last Minute Risico Analyse (LMRA). Dit komt door het feit dat dit proces doorlopen moet worden voor elke training én dat men dit heel bewust moet doorlopen om risico’s in het werk volledig uit te sluiten. Dit bewustzijn van een veilige omgeving willen wij versterken door middel van onze trainingsvorm, zodat we allemaal veiliger gaan werken.

In het najaar willen we de eerste praktijkresultaten meemaken!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: