Mourik in 2040: Door de ogen van gedreven Delftse studenten

Maandag en dinsdag heeft een groep master-studenten van de TU Delft de hoofden mogen breken om twee toekomstbeelden te schetsen van Mourik in 2040. De aanleiding van deze business case is de samenwerking tussen Mourik en Yes!Delft Students. Een organisatie gelieerd aan de TU Delft dat ondernemerschap stimuleert. Iets wat zeker aansluit bij de mentaliteit binnen Mourik.

AD14C18F-640A-4FB8-8F89-BCE7229DA7F1

Onder toeziend oog van Jaap Kruijt, Jan Hof en Kees Jan Mourik hebben de studenten op dinsdagmiddag hun eindresultaten in scenario’s gepresenteerd hoe wij als Mourik toekomstbestendig kunnen zijn in de industrie en infrastructuur. Door het enthousiasme, de kennis, de drive en de frisse blikken van de groep zijn hier mooie inzichten voorgedragen. Heel interessant om te zien hoe deze nieuwe generatie naar de toekomst kijkt en hoe zij tegen Mourik aankijken. Dit is zeker stof tot nadenken!

Ook leerzaam is de manier van vieren van resultaten door Yes!Delft studenten :-). We laten de mooie glazen nu nog even leeg… 😉

YES_Students-logo-AI8-Blauw-Zwart

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: