Wegen bouwen op Mars!

In oktober vorig jaar is er tijdens het uitvoerdersoverleg van Mourik Groot-Ammers gebrainstormd over innovatie. Dit heeft enorm veel input opgeleverd voor de innovatieclusters in de vorm van ideeën, adviezen en oplossingen in projecten. Sommige ideeën waren zelfs wel heel futuristisch. ‘Laten we wegen gaan bouwen op Mars!’

Image uploaded from iOS

Alle inzichten zijn in het laatste uitvoerdersoverleg opnieuw benadrukt. Het geeft ook weer aan dat het creatief en innovatief vermogen in projecten is enorm. Elke nieuwe aanbesteding wordt aangevlogen met een enorme drive om vernieuwing en verbetering toe te passen. We willen als Mourik natuurlijk het werk op de beste manier uitvoeren. Er zijn al een aantal innovatieprojecten gestart die zeker tot uiting gaan komen in deze projecten. Hier horen jullie later meer van.  En nee, we gaan nog niet naar Mars :-).

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: