Yes!Delft Students & Mourik gaan samenwerking aan!

Met trots kunnen we de samenwerking communiceren tussen Yes!Delft Students & Mourik. Yes!Delft Students inspireert studenten van de TU Delft om entrepreneur te worden. Volg & like ze op facebook! https://www.facebook.com/yesdelftstudents/

Wij als Mourik zijn altijd op zoek naar partijen waarmee we samen toegevoegde waarde voor de klant kunnen creëren. Een samenwerking met Yes!Delft Students is voor ons dan een mooie, logische stap. Enerzijds om jonge mensen met een groot denkvermogen en een frisse kijk op de wereld met ons mee te laten denken. Anderzijds om start-ups kansen te geven binnen traditionele markten.

In april komen 7 studenten 2 dagen lang een toekomstbeeld maken voor de infra en industrie. Zij gaan invulling geven aan vragen zoals; Welke senario`s kunnen zich afspelen? Welke rol kunnen wij daarin spelen? Welke technologische ontwikkelingen moet wij omarmen? Waar komen toekomstige kansen te liggen?

Wij zijn heel blij met deze samenwerking en verwachten er veel van!

The Future is Ours! Imagine what`s next!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: