Future Is Ours, Kansenregen!; Jonge geesten en frisse blikken!

Wie vindt de toekomst van onze organisatie belangrijk? Wie wil daar actief aan bijdragen? Hoe gaan we succes creëren?

Gisteren heeft een wederom enthousiaste groep toekomstmakers de hersens laten kraken om het Mourik toekomstbeeld vorm te geven. Door de aanwezigheid en de inspanningen van zo’n diverse groep deze middag, zijn de bovenstaande vragen eigenlijk al beantwoord! Iedereen toont zoveel inzet, kennis en enthousiasme, dat we wel kunnen concluderen dat innovatie en de toekomst van Mourik als enorm belangrijk wordt ervaren.

img_0468

We hebben deze namiddag in Rotterdam alle aanwezigen meegenomen in de weg die we in willen slaan op het gebied van innovatie. Zoals op 7 februari diverse directieleden samen met ons richting hebben gegeven aan de vele kansen voor Mourik, hebben we dit gisteren wederom gedaan met de jonge geesten en frisse blikken. Dit gaf veel nieuwe inzichten en een ontzettende drive om kansen te gaan verzilveren.

img_0480

Het is heel gaaf om te zien dat de vele kansen die vanuit de organisatie zijn aangedragen meteen werden beetgepakt. Ook de manier van samenwerken is echt aanstekelijk, onafhankelijk van waar in onze organisatie de toekomstmakers gevestigd zijn. Er werd samen invulling gegeven aan hoe de meest potentiële kansen vorm gegeven kunnen worden. We kunnen de toegevoegde waarde van iedereen hard gebruiken.

Alleen al het besef van het gezamenlijke doel onder deze groep gaat zeker bijdragen aan het succes!

Volgende stappen zijn het benoemen van de clusterkoningen en het concreet invullen van de gekozen casus! Hier gaan we de komende weken de schouders onder zetten.

Wordt weer vervolgd!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: