Kansenregen! Succesvol, inspirerend & innovatief!

Dinsdagmiddag hebben wij alle kansen gepresenteerd (kansenregen), die wij samen met diverse toekomstmakers in de afgelopen maanden geïdentificeerd hadden. Op een inspirerende wijze zijn we samen met een enthousiaste groep Mourik-collega’s door alle kansen en concrete casussen heen gegaan.

img_4857

De Kansenregen! middag had als doel om richting te geven aan de vernieuwing die wij als organisatie willen realiseren. Welke kansen vinden wij het meest interessant, welke hebben het hoogste potentieel? Welke klinken als toekomstmuziek?

Alle kansen en de daarbij behorende toelichtingen stonden opgesteld op schildersezels. We mochten ons dus wanen in een expositie van toekomstige mogelijkheden.

img_4873

Komende weken zullen we iedereen die we onlangs hebben gesproken over dit onderwerp eveneens meenemen in alle vernieuwing die speelt in onze organisatie. Daarna gaan we uiteraard met iedereen die betrokken wil/kan zijn, zorgen dat we de geselecteerde kansen in diverse projecten gaan verzilveren!

Wij zijn toekomst aan het maken! The future is ours, imagine whats next!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: