Van Data naar Toegevoegde Waarde en… de week afsluiten!

In navolging van het Internet Of Things Seminar en de Track & Trace projecten waarbij IoT als middel wordt toegepast, zijn we meteen verder aan de slag gegaan! Vrijdagmiddag hebben Pim, Stijn en Sen de eerste ideeën op papier gezet wat de mogelijkheden zouden kunnen zijn van alle data die wij als bedrijf genereren.

Hoe mooi zou het zijn als we door middel van data-analyse ons werk nog beter af kunnen stemmen op de klantvraag. Daarom borrelen er vragen op zoals: Hoe kunnen we uit al de data en informatie die wij genereren toegewaarde creëren? En welke mensen en middelen hebben wij hiervoor allemaal nodig? We gaan hier de komende tijd verder mee om dit een concrete vorm te geven.

Daarnaast lijkt het ons heel gaaf als iedereen in de organisatie zijn of haar ideeën heel eenvoudig kan delen. We hebben gebrainstormd welke methoden aantrekkelijk zijn om dit te faciliteren. Wie weet komen we binnenkort wel bij jou omdat we heel benieuwd zijn hoe jullie hierover denken!

Na alle creativiteit hebben we de week goed afgesloten. De weken vol innovaties en inspiraties vliegen echt voorbij. Heel gaaf om hier met iedereen mee bezig te zijn!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: