Robotica! Ready, Set, Go….

Vrijdag jl. ben ik (Jeroen Vlasblom) met Wessel van Beerendonk van studio RAP en Maarten Swart (Mourik) bij Frans Huvers geweest van Mourik Techniek.

Doel van dit bezoek was om te kijken of er synergie zou kunnen ontstaan tussen Studio RAP en Mourik Techniek, dit ook om eventueel samen op te trekken in de realisatie van een object bij een van onze projecten.

Wessel heeft zijn presentatie aan Frans gepresenteerd en Frans heeft op zijn beurt Wessel verteld over wat Mourik Techniek allemaal doet en kan. Tijdens het gesprek ontstond er al een synergie en zagen de partijen waar ze elkaar kunnen helpen en ondersteunen. Vervolgens heeft Frans ons de werkplaats laten zien in alle facetten, en werden beide partijen steeds enthousiaster, en werden er ook praktijk voorbeelden aangehaald hoe ze objecten samen zouden kunnen realiseren, waar ze voordelen in zagen, als ze elkaars diensten zouden benutten. Iedereen is met een positief gevoel uit elkaar gegaan en heb ik ook meegegeven, zoek elkaar op als je denkt dat je wat voor de ander kunt betekenen.

Vervolgens zijn we donderdag 15-12-2016 bij een van onze projecten op locatie geweest en hebben daar gesproken met de opdrachtgever. Na de presentatie van Wessel hebben we gezamenlijk wat gebrainstormd over waar we de kansen zien op dit project.Tevens zullen we op andere projecten, waar we nog moeten starten met engineering, kijken wat we daar met Robotica kunnen doen. Hier zijn concrete plannen uitgekomen, maar mogen we vandaag nog niks over vermelden. In vervolg blogs gaat dit zeker aan de orde komen…..

Wordt weer vervolgd!…. Ready, Set, Go!

Jeroen Vlasblom

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: