Internet Of Things Seminar; De toekomst vormgeven vanuit ons ideaal.

Gisteren zijn Pim en Stijn samen met Jaap van der Welle aanwezig geweest bij het Internet Of Things seminar. Wat kan Internet der dingen (IoT) bijdragen om onze processen te verbeteren? Wat is de rol van IoT voor nieuwe business modellen?

Uit allerlei sectoren werd hier op deze dag over nagedacht. Door de verschillende één-op-één gesprekken, groepsdiscussies en presentaties  is er enorm veel kennis gedeeld. Ook aan inspiratie en ideeën was er geen gebrek.

Toch vonden wij het opmerkelijk dat veel organisaties nog redeneren vanuit het middel; Hoe kunnen wij Internet of Things inzetten in ons bedrijf. Voor ons was de vraag heel anders; Hoe kunnen wij in de toekomst als organisatie toegevoegde waarde creëren voor onze leefomgeving? En wat kan  IoT daarin toevoegen.

Vooral de presentatie van Futurist Tony Bosma toonde een duidelijk beeld van hoe wij in de toekomst zouden moeten opereren in een wereld vol technologie en algoritmes. Mooi om te zien dat zijn verhaal in lijn ligt met de visie waar wij voor staan!

2 reacties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: