Trots! op de nominatie van Project KIS – Dijkverbetering 2.0 voor de InfraTech 2017 innovatieprijs!

Met trots mogen wij melden dat we genomineerd zijn voor de innovatieprijs 2017 van de InfraTech!

Stem nu op de publieksprijs! Klik op deze link en help ons winnen! Dank je wel!

Waarom inzending in de categorie project

Beeld jezelf eens in dat er een jaar lang werkzaamheden aan een dijk in je achtertuin gaan plaatsvinden. Wat zou jij dan willen? Om de bewoners langs het dijkverbeteringstraject zo goed mogelijk van dienst te zijn, hebben wij persoonlijk contact met ze gezocht en hun inspraak gegeven in werkzaamheden. Zo veroorzaken we minimale maatschappelijke overlast en kunnen we hun zorgen over natte voeten wegnemen. Voor ons niet meer dan normaal. We hebben dit kunnen waarmaken door het inzetten van een unieke mix van technieken en vernieuwende methodieken, en deze slim te verbinden. Hiermee creëren we zowel gedurende het project als bij oplevering maximale waarde voor de leefomgeving.

Welke oplossing voor maatschappelijke en/of praktische problemen

Op het traject van KIS bestond, zoals langs iedere grote rivier, het risico op dijkdoorbraken met als gevolg bewoners die hun huis uit moeten en gebieden die geëvacueerd moeten worden. Dit project minimaliseert dat risico. Met behulp van innovatieve technieken leveren we een dijk op die decennialang zorgt voor droge voeten.

Samenwerking

Door maximale aandacht voor innovatie, samenwerking en communicatie verloopt het project KIS succesvol. Met dank aan de bewoners, Combinatie Dijkverbetering Molenwaard (Mourik Groot-Ammers, Besix), Waterschap Rivierenland en Gemeente Molenwaard.

Slim Verbinden

De bewoner staat centraal in deze inzending. Door de gepresenteerde innovaties kunnen we optimaal gebruikmaken van de laatste technieken en slimme bouw- en ontwerpmethoden, met als doel maximale toegevoegde waarde voor de leefomgeving.

The future is ours, imagina whats next!
thefuture@mourik.com

Check hieronder de video:
Mourik KIS InfraTech animatie

231132

One comment

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: