Hydra5: Samen kom je verder!

Een wereld waarin robots ons helpen werkzaamheden uit te voeren komt steeds dichterbij. Dus ook in onze wereld van het industrieel onderhoud. Je hoeft maar een vakblad open te slaan of er wordt gesproken over robotisering. Meer een bedrijf van daden dan woorden, ontwikkelde Mourik intussen Hydra™ Robotic Exchanger Cleaning. Mourik haalt hiermee als eerste autonome inwendig bundelreiniging uit de testomgeving. Hydra is klaar voor de praktijk. Lees hier volledige verhaal hier.

Tijdens een event van de Jong Havenvereniging, waar zowel mensen van Mourik als van Doornbos aanwezig waren, is er kennis en inspiratie uitgewisseld. Vandaag is daar opvolging aan gegeven. We hebben gekeken naar de werking van de Hydra5 en Ultrasoon. Kansen besproken die er liggen. Vervolgstappen uitgezet. Gezamenlijk succesvol innoveren. Dat is waar wij voor staan!

The Future is Ours, Imagine what`s next! 😉
thefuture@mourik.com

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: